✓ Professionelt samarbejde       ✓ +30 års erfaring       ✓ Kvalitet og godt håndarbejde

Svejsning udføres stor ekspertise

Hos Brønderslev Stål udfører vi svejsning i aluminium ud fra de bedste kompetencer i branchen. Vi tilbyder svejsning i Brønderslev, Aalborg og Nordjylland, og vi ønsker at fremstille kundespecifikke løsninger – lige fra mindre specialfremstillede produkter til større totalløsninger.

Svejsning kræver stor ekspertise og knowhow for at opnå et kvalitetsmæssigt og visuelt tilfredsstillende resultat. Hos Brønderslev Stål mener vi, at erfaring er altafgørende for et godt håndværk, og vores virksomhed bygger på den store erfaring, som vi gennem tiden har oparbejdet inden for aluminium-svejsning.

Lad os hjælpe dig med svejsning i aluminium

Hos vores smedeværksted arbejder vi kun med det bedste svejseudstyr, der i kombinationen med vores medarbejderes gode kendskab til processen ved aluminium-svejsning sikrer, at vi kan udføre et godt stykke håndværk hver gang.

​Har du brug for en professionel hånd til svejsning, så kan vi hos Brønderslev Stål hjælpe dig. Vi både tigsvejser i aluminium op til 250 Amp og magsvejser op til 400 Amp. Vores mål er at rådgive vores kunder inden for svejsning, og vi tænker altid i innovative baner for at nå frem til det bedste resultat.

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

Kan vi hjælpe dig med svejsning i aluminium, så kontakt os for at høre mere. Sammen med vores kompetente medarbejdere sørger vi for, at du får en rådgivning i top samt en god pris.


Ring til os på telefon 98 82 30 92, eller skriv til vores e-mail post@brst.dk

Brønderslev Stål A/S

Virksomhedsvej 1, 9700 Brønderslev

CVR: 31500656

Telefon: 98 82 30 92

E-mail: post@brst.dk