✓ Professionelt samarbejde       ✓ +30 års erfaring       ✓ Kvalitet og godt håndarbejde

Vandskæring og vandstråleskæring udføres

​Søger du en kompetent virksomhed i Brønderslev, Aalborg eller Nordjylland, som kan hjælpe dig med vandskæring, så har vi hos Brønderslev Stål mange års ekspertise inden for både vandskæring og vandstråleskæring.

Hos Brønderslev Stål tilbyder vi miljøvenlig vandskæring af høj kvalitet med op til 150 mm i tykkelsen samt en kapacitet på 4000x17000x150 mm. Vores vandskæringsmaskiner er selvkørende, og vi kan derved reducere de samlede omkostninger og vores priser markant. Vores kunder kommer til os for at få skåret igennem stort set alle bløde og hårde materialer, såsom stål, aluminium, skudsikkert glas, messing, kobber, granit og plast.

Vandstråleskæring med garanti for et godt snit

Som supplement til laserskæring og CNC-bearbejdning tilbyder vi vandstråleskæring med et tryk op til 4000 bar. Ved vandstråleskæring forekommer der ingen varmepåvirkning af materialet, og det minimerer den spåntagende bearbejdning og giver minimal efterbearbejdning for vores kunder.

Derudover muliggør vores synkrone skærehoveder, at vi kan skære identiske emner i én og samme proces.​

Ved at lade os hjælpe dig med vandskæring eller vandstråleskæring undgår du skævheder forårsaget af overfladespændinger. Vi garanterer, at metoden giver dig det pæneste snit, og at vores hands-on-erfaring inden for faget vil give dig et godt resultat.

Kontakt os for at høre mere om vandskæring

Vores team af professionelle medarbejdere står klar for at rådgive i vandskæring af stort set alle materialer – og de vil også gerne hjælpe dig. Ring eller skriv til os for at høre mere om metoden eller for at få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på telefon 98 82 39 92 eller via e-mail post@brst.dk.

Brønderslev Stål A/S

Virksomhedsvej 1, 9700 Brønderslev

CVR: 31500656

Telefon: 98 82 30 92

E-mail: post@brst.dk